Wadanga – сайт за секс-запознанства №1 в България. Всеки ден при нас се регистрират 200-400 нови жени и мъже - познайте с каква цел! Тази година навършихме 2 години. През това време благодарение на Wadanga се запознаха хиляди двойки.

Интимно обкръжение

Основните цветове на сайта предразполагат към секс. Откровени снимки на участниците не са забранени. Когато се озовете във Wadanga, вие веднага усещате нестандартна интимна и релаксираща атмосфера. Всичко това ще ви помогне да срещнете нови хора, да завържете нови познанства, да започнете нови отношения.

Ако посещавате сайта от публични места, от настройките можете да изключите показването на снимки 18+ и безпроблемно да продължите общуването. За посетители с мобилни устройства е направена мобилна версия на сайта.

Запознанства за всеки

Във Wadanga няма самотни жени или мъже, защото всеки, който се регистрира, вече е част от общността и новото запознанство е само въпрос на време.Тук не е място за предубеждения и никой няма да порицае, например, омъжена жена, ако тя иска да си намери още един партньор, или може би няколко. Това може да се заяви открито в профила си.

Също така показател за успешно интимно съобщество е активни семейни двойки в сайта, това е най-добрия пример за това, как любовта се преплита с море от секса и нови усещания.

Съмишленици

Ако търсите секс за една нощ, сериозна връзка или просто желаете да обсъдите и реализирате своите смели фантазии, или може би искате да се споделите своя сексуален опит с другите, знайте, Вие сте на правилното място! Хиляди мъже и жени от цялата България посещават Wadanga със същата цел.